Coaching

Geef jezelf (een) cadeau!

Coaching is een investering in jezelf! Het helpt je zicht te krijgen op je eigen functioneren, je kwaliteiten en je ontwikkelpunten. Vanuit dit zelfinzicht kun je in actie komen, je sterke punten verder ontwikkelen en keuzes maken. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, functioneer je beter en dat maakt je leven een stuk prettiger!

Soms is het prettig om dingen die je bezig houden te kunnen bespreken met iemand die geen deel uitmaakt van je privé- of werkomgeving. Iemand die je bovendien niet alleen adviezen geeft, maar je helpt zelf de antwoorden te vinden op jouw vragen. In een persoonlijk traject wordt gewerkt aan de punten die jijzelf aan de orde wil stellen. Dingen waar je tegenaan loopt in je werk of privéleven. Samen met mij, je coach, ga je op ontdekkingstocht zodat je (weer) blij kunt zijn met wie je bent en tevreden met wat je doet.

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 gesprekken van een uur. Jij bepaalt uiteindelijk hoeveel gesprekken je nodig hebt. De gesprekken vinden plaats in Rotterdam (Delfshaven) of op een locatie naar keuze. Vragen die aan de orde kunnen komen zijn:

Wil jij jezelf (een) cadeau geven, tijd voor jezelf nemen, jouw unieke kwaliteiten ontdekken en verder groeien? Neem dan contact op om een afspraak te maken!